Ajuntament Alforja

Joves d'Alforja

El Col·lectiu de Joves d’Alforja va formar-se durant el novembre de 2009 degut a un pensament mol expandit entre el jovent que era  que es trobaven a faltar espais i activitats on esbargir-se, una de les coses mes demanades entre el jovent era un recinte o local on poder reunir-se i no passar fred a l’ hivern, a més de ser un lloc on poder expondre i debatir idees sobre possibles activitats de cara al jovent.

L’ anomenat local va ser proporcionat amb franca rapidesa per part de l’ajuntament d’Alforja i d’aquesta manera es van començar a desenvolupar les activitats per les quals estava pensat. D’aquesta manera doncs la majoria del jovent d’alforja va deixar de passar fred, i es van començar a desenvolupar les idees dins del col·lectiu.

L’any nou va començar amb moltes ganes de tirar endavant el col·lectiu, i amb uns quants projectes que començaven a tenir cara i ulls.

Així doncs durant el 2010, el col·lectiu de joves s’ha dedicat a fer activitats, com ara esplais, i a donar-se a  conèixer de cara al poble i s’ha fet gran. Han tingut lloc moltes reunions, en una de les quals es va acordar que el col·lectiu havia de ser una entitat legal per tal de tenir un NIF i poder optar a ajudes i subvencions amb el fi de tirar endavant els nostres projectes.

Comencem el 2011 ja en forma d’Associació i tirant endavant tot d’activitats destacant-ne algunes com la calçotada popular, el sopar popular, 2na Festa de la Cervesa, les més de 800 persones que van venir a l’Orquestra Mitjanit per la Festa Major i la gran cooperació que vam tenir amb el Parc de Nadal i la Cavalcada de Reis.

Afrontem el 2012 ampliant els membres de l’Associació de joves amb les noves generacions que van creixent al poble, amb moltes ganes, il·lusió i nous reptes per tirar endavant els nous projectes i superar les expectatives de l’any anterior, per aquest motiu entre molts, demanem la col·laboració del poble en les nostres activitats.

Associació Juvenil de Joves d’Alforja

 

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook