Ajuntament Alforja

Escola de Dansa

“L’ensenyança que deixa empremta no és la que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor” (Howard G.Hendricks)

Història

L’Escola de Dansa d’Alforja té una llarga vida i tradició dins de la història del poble. Durant 29 anys els alforjencs i alforjenques han ballat al so de la música i sota la direccció de diferents professionals de dansa.

Des de fa tres anys l’Escola està dirigida per Gemma Espada tot i que la seva trajectòria a l’escola va iniciar-se farà quatre anys com a mestra de dansa; formada en dansa professional a l’Institut del Teatre de Barcelona i al Real Conservatorio de Danza de Madrid, la Gemma Espada és llicenciada com a ballarina de dansa clàssica i també compta amb el Grau Superior de Pedagogia de la Dansa. També ha estat ballarina en diferents companyies de dansa de Barcelona i de la província de Tarragona. També ha dirigit diversos espectacles de Dansa i ha format part del l’equip de ballarins del Departament d’espectacles de Port Aventura actuant als hotels del parc així com al Saloon (Far West).

Què volem?

La dansa és un art, per això a la nostra escola no volem només ensenyar a ballar, volem que els/les nostres alumnes aprenguin a estimar la dansa des de la disciplina, el coneixement de la història de la dansa, el moviment, l’art, el coneixement i domini del propi cos a través d’unes bones condicions físiques.

Què ens aporta la dansa?

La dansa deixa empremta a tots els que d’una manera o altre l’han experimentada. Ens aporta sensibilitat, musicalitat, expressivitat, llibertat de moviment, tot això en la vessant més artística, però també i no menys important ens aporta més cordinació. Posturalment la dansa és molt saludable per la col.locació de l’esquena, dels peus plans, evita el desviament de genolls i altre parts del cos, millora la nostra elasticitat i potencia el control del nostre cos.

Com treballem?

Les portes de la nostra escola estan ofertes per tots vosaltres tots els dimarts i dijous de les 17h a les 21.30h (*a partir del 13 de setembre)

A part de les classes lectives us convidem a que conegueu el món de la Dansa a partir de les diferents activitats que fem dins de l’Escola com les classes obertes de Nadal, l’excursió del Dia Internacional de la Dansa, el Festival de Fi de Curs  i d’altres activitats que us anirem comunicant durant el curs.

 

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook