Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

El diumenge tots amb la Marató de TV3

En aquesta edició el programa té com a objectiu aconseguir fons per a la investigació contra el càncer

Un any més, Alforja torna a participar a la Marató de TV3 organitzant diversos actes el diumenge 16 de desembre. L’agenda d’activitats comença a les 12 del migdia amb la Pujada al Campanar, una prova de resistència que s’iniciarà a la plaça de les Monges  i passarà pel Carrer de la Font, la plaça de Dalt, la plaça de la Badia, seguidament es pujarà al campanar (on s’haurà de tocar la campana), després es tornarà a Pl. de la Badia i es baixarà per les escales cap a la Pl. Mercadal, s’agafarà el carrer del Mercadal, es passarà per l’Avinguda Catalunya, el carrer Nou, el carrer de la Font i la prova finalitzarà a la plaça de les Monges. Tots els participants col·laboraran amb 5 € a la Marató.

A la una del migdia, a la mateixa plaça de les Monges, s’organitza un vermut popular, en el qual es podrà gaudir dels gegants i grallers d’Alforja així com una exhibició de karate dels alumnes de la vila.

La jornada solidària es clourà amb el bingo i el berenar popular amenitzat amb pel conjunt D’vis que actuarà en directe a la Casa de Cultura.

Cal agrair la implicació de les entitats organitzadores: Patxanguerus d’Alforja, Associació de Dones, Associació de Joves, Colla gegantera i Grallers, Motoclub, Agrupació Amics dels Avis, Agrupació Fotogràfica. I la col·laboració de Bondrià, Comercial Brell, Queviures Aguiló, Forn Mónica, Queviures Rosa Domènech, Cooperativa d’Al-forja, Queviures M. Cinta, Carnisseria Rosalina Vilella, Single Roig, Bar La Parada, La Nau, Bar Cotxeru, Bar el Parc, Cal Mauro, Tecnovit, Jordi Cars, Perruqueria Marta i el Racó Dolç, Jogami.

 

L’Ajuntament obre una borsa de treball de peons operaris per a la brigada

D’avui fins al dia 15 d’octubre s’obre el període d’inscripció per participar en el procés de selecció d’una borsa de treball de peons operaris de l’Ajuntament d’Alforja. Aquells que constitueixin aquesta borsa seran contractats en cas de que s’hagin de substituir algun dels titulars (per baixes o altres absències) o hi hagi un excés o acumulació de feines.

Aquells que vulguin participar en el procés de selecció han d’omplir la instància que adjuntem i entregar-la fins el dia 15 a l’Ajuntament amb la documentació necessària. Per a qualsevol dubte consultar les bases de la convocatòria.

Bases de la convocatòria i instància

 

Poseu-vos en forma al Gimnàs d’Alforja!


Ja està oberta la preinscripció a les activitats esportives al Gimnàs d’Alforja.

Amb l’arribada del nou curs torna el vell propòsit de fer esport, per això un any més el Gimnàs d’Alforja ofereix les millors activitats pels alforjencs i alforjenques.

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 31 de 33

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook